At school
작성자 이석준 등록일 12.09.14 조회수 306

Today the four and five class is at Art class.

Today the main subject is to make poem and draw a picture.

My subject is the ocean. My friend's subject is the ocean too.

I started a little late at writing the poem. So, it took a while to finish it. Drawing is  very quick.

We have to  read books. I read book called  'space story' . It's very funny.

Art is very fun.