My School
작성자 양은진 등록일 13.11.29 조회수 354

My School

4-3 윤여진

Hello, every one. My name is Yoon YeaJin and my English name is christine.

Today I will introduce my school, BeomSeo Elementary School. It has a big library. The library has various books. We have many types of book to read., and we can borrow them. Our school library has many prizes, too. There are many differnt paints as compared to other schools. Our school has a swimming pool, so we can swim in the pool during summer. Our P.E. teacher teaches swimming in the summer to us. I'm so proud of our sxhool swimming pool. Our school has partant to get fresh air our school has a track and field team. They practice all day long. Because they have many track and field meet. Our school participate in many contests in Korea and we receive many awards. Our school has a big English Center. In BEEC, there are many teachers. Among them I want to introduce Justin. Justin in very funny and he likes kimchi and he is very tall. In BEEC, there are many colorful desks, Among them, I like the yellow de나 best and BEEC has an activity room. In the room, there is bank and many stores. We can have a lot of fun activity time. I think my school is best. Because, we have a big library, pool, a great track and field team and BEEC.